Konstkommisson

”Karins konst påverkar mig på flera sätt. Den ger energi och gör mig glad, men också förundrad, då det finns flera dimensioner. Jag har köpt en större tavla som täcker en hel vägg, den har hängt där i några år och ändå ser jag nytt i den till och från. Den och flera andra av hennes tavlor är pampiga, färgstarka, innehållsrika och alerta. Det är den typ av tavlor jag vill ha”. Lena

Om du vill beställa en tavla har du kommit till rätt ställe. Jag har en väldigt enkel process för mina konstuppdrag – Inga pengar i förskott och ingen skyldighet att köpa den abstrakta målningen om du inte är 100 % helt nöjd. Vi börjar med ett samtal om vad du önskar. Jag kan till och med arbeta med din inredningsdesigner för att skapa en vacker målning som kommer att kompletera ditt uttryck Vi kommer överens om storlek, design, färg och pris, sen börjar jag med ditt konstverk. När din originalmålning är klar skickar jag några foton för ditt godkännande. Jag är 100 % OK med att göra ändringar om du känner att det inte är exakt vad du tänkt dig. Slutligen, när du är helt nöjd levererar jag den till dig.Om du inte känner att det är rätt målning för ditt utrymme, oroa dig inte…du är INTE skyldig att köpa den.

”I hjärtat av vårt hem uttrycker tavlorna den sinnesstämning vi önskar förmedla i vårat hem!
Ett lugn genom tavlorna ”Andas” och ”Vän”

Tavlorna ”Compassion of life” och ”One life one dream” hjälper oss genom sina färger och budskap att skapa den sinnesstämning vi önskar alla ska kunna känna hos oss. Glädje! Värme!

Tack Karin för hjälpen med att sätta stämningen i vårt hem!” Maria o Stefan