Karin Björnsdotter

Jag är en expressionistisk målare, kreativ pedagog och skulptör. Min barndom i Sydamerika har förändrat min rytm och fått den att vibrera ut starka färger på duken. Jag vill inspirera andra till att våga och att vilja fylla sina hem med konst som vibrerar av energi och berättar en historia.

Karin idag

Jag bor i det lilla kustsamhället Åsa i Halland, mellan Kungsbacka och Varberg. Närheten till Göteborg gör att jag kan hitta den urbana inspirationen men jag tar oxå gärna en utflykt till Stockholm och andra större städer för att känna pulsen. Drar mig sen gärna tillbaka till skogen och naturen där jag hämtar mycket kraft, gärna tillsammans med min Lagotto Enzo. Jag är grafisk formgivare och illustratör och har under de senaste åren tagit på mig olika kreativa uppdrag såsom logos, utformning av broschyrer och annat. När jag from årsskiftet 2022/2023 släpper taget om den schematiska yogan och gör min studio till ateljé kommer jag att fullt ut ägna mig åt skapandet men med avbrott för diverse event där också yogan och återhämtningen kommer få ta plats, gärna i naturen .

Vill du ta kontakt med mig så är du välkommen att titta förbi på Polisvägen 13 i Åsa eller kontakta mig på mobil 070-9993656 eller mail info@karinbjornsdotter.se

Samarbeten

Du hittar mig sedan 2022 på Artportable. Klicka här för att komma till min sida!

Följ mig på mina sociala medier :