Släpp loss och måla

Kan du släppa förväntningarna när du skapar?

Att just släppa taget och låta intuitionen få leda är för mig en förutsättning för att hitta leken och lusten och skapa den ”sanna” konsten

Vill du äga din kreativa kraft?

Du äger alltid din kreativa kraft men ibland sätter våra egna tankar krokben så att vi tappar tilltron till att vi just äger den kreativa kraften. I workshopen kommer du få en del verktyg som du kan använda för att hitta tillbaks till tilliten och på så vis äga din kreativa kraft.

Eller vill du bara ha en skön kreativ stund?

Skapande skapar allt som oftast förutsättningar för flow, det vill säga att hamna i zonen, när allt bara flyter. Processen vi gör på workshopen hjälper dig på vägen samtidigt som du utmanas. En kul process som oxå är kul att göra tillsammans med kompisar, arbetskollegor, anställda.

Vad får jag med mig?

Förutom att jag ger dig verktyg att släppa taget så går vi den första timmen igenom färgerna och hur de fungerar, vad som gör att färgerna får liv, hur de blandas och hur jag blandar några av mina favoritfärger. Vi pratar också mycket om struktur och vikten av att ge konstverket en historia.

” Du är så närvarande” sa en elev om min workshop ”Släpp loss och måla” som är utvecklad ur min egen konstnärliga resa. För mig är närvaron viktig och hjälper mig att hjälpa dig. Jag är i botten grafisk formgivare och illustratör och för att utvecklas till konstnär och slå mig lös från illustratörs bojan och måla mer intuitivt utvecklade jag en process. Jag trodde inte på mig, på min kreativa kraft. Det är vad den här workshopen handlar om, att våga måla och att äga sin kreativa kraft, att måla mer intuitivt och mera sant. Genom min egen resa kan jag hjälpa dig att hitta din kreativa källa. Genom olika steg jag utvecklat över tid utmanar jag dig processen. Jag anpassar gärna efter era önskemål, så låt oss prata.

Våga måla

Leka med färg

Lek med färg

Energi

Hitta din energi

I min shop hittar du de aktuella kurserna men tveka inte att kontakta mig om du vill skapa ett speciellt event med dina kollegor, vänner, familj eller liknande. https://www.karinbjornsdotter.se/produkt/album-2/

Maila mig på karin@karinbjornsdotter.se