Konst befriar

Yogagames Båstad september 2023

Det händer mycket kul sedan jag släppte taget. Bla ska jag vara med på Yogagames i Båstad i september i år. Jag ska köra en kreativ workshop. Du hänger väl på? Känslan på yogagames Båstad är maaaagisk!!

Läs mer här på yogagames

När du anmäler dig så använd koden ”Korulife” så får du 15% rabatt

Vintersalongen 2022

Idag har jag haft ett nytt möte med Ida för att fixa till hemsidan lite till. På lördag är det vernissage för Vintersalongen 2022 på Kungsbacka konsthall i vilken jag är en av deltagarna. Vi är 35 utvalda konstnärer som ställer ut 44 verk i konsthallen. Det ska bli kul, jag har inte fått till att ansöka sedan Omnibus så det känns lite extra kul att vara med. Lördag 19/11 kl 11-15 är det som sagt vernissage, sen hänger utställningen fram till 15 januari 2023. Välkommen!

”Believe in nature”- mitt bidrag till Vintersalongen 2022

Nu blir studion min ateljé!

Nu släpper jag taget om yogan och förvandlar min studio till konst ateljé och kurslokal.Jag har en längre tid behövt större och det här ger mig både rymd lokalmässigt men också tidsmässigt att vandra den stig jag så länge drömt om men inte vågat hoppas på. Den 1/1 2023 börjar omvandlingen…

Uppdaterad hemsida…

Att skapa en hemsida är oxå en kreativ process som jag tagit hjälp av min dotter Loves bästa vänner Ida till att skapa. På hemsidan kommer du hitta min konst men också info om kurser och annat. Hoppas du kommer gilla den för det gör jag redan och just nu är den i utvecklingsfas.Inga poster hittades!

Försök söka istället: