Karin Björnsdotter är en konstnär vars färgstarka konst är influerad av både Miami och Sydamerika. Hon är inspirerad av de ljusa och livliga färgerna som är karakteristiska för dessa platser, och hon använder dem för att skapa verk som är fulla av liv och energi.

Karin växte upp delvis i Sydamerika och har även bott en längre tid i Miami Florida. Miamis färgstarka och levande kultur, stadens arkitektur och de färgglada art deco-byggnaderna och den färgstarka konsten och kulturen hos urbefolkningen i Sydamerika har starkt påverkat hennes konstnärskap.

Karin använder ljusa och livliga färger för att fånga energin och passionen i livet. Hon målar abstrakt såväl som figurativt och hennes verk har snabbt blivit populära.

Karin har nu en stor och trogen publik som älskar hennes färgstarka och livfulla verk och hon är känd för att ha en unik stil som är både eklektisk och originell.

Hennes verk förmedlar en känsla av liv och energi som är svår att motstå, och de har gjort henne till en av de mest spännande och unika konstnärerna i branschen idag.

”In nature I survive” 80 x 80
”Dröm” 100 x 100

Karins konst påverkar mig på flera sätt. Den ger energi och gör mig glad, men också förundrad, då det finns flera dimensioner. Jag har köpt en större tavla som täcker en hel vägg, den har hängt där i några år och ändå ser jag nytt i den till och från. Den och flera andra av hennes tavlor är pampiga, färgstarka, innehållsrika och alerta. Det är den typ av tavlor jag vill ha.

Lena

”Being Nature” 70 x 140
Ångest

När du köper en tavla av mig förbehåller jag mig rätten att göra tryck på den utan arvode mot er.Inga poster hittades!

Försök söka istället: