Mitt namn är Karin Björnsdotter, jag är född i början på 60 – talet i Östergötland .Iförd träskor och Sverige – tröja så flyttade jag i tidig skolålder till Sydamerika med min familj, där färgerna och klimatet i Sydamerika helt klart påverkade mig, men redan som fyraåring sökte jag mig till de starka färgkombinationerna men då i klädesplagg. Med åldern har mina kläder mest gått åt det svarta hållet, då färgerna har fått komma ut på duken jag har framför mig. Jag är en sökare och utvecklas på ett nyfiket sätt. Oavsett hur formen och linjen består, vilket är min styrka.

I min själ bor en revolterande hippie. Som ibland tar sig uttryck i det som jag skapar.
Under 80 – talet utbildade jag mig till grafisk formgivare och illustratör i Miami men har i större delen ägnat mig åt inredning. Jag har också jobbat som lärare och nu senast parallellt med konstnärsskapet drivit en yogastudio här i Åsa. Min resa har varit allt annat än spikrak. Livets tuffa utmaningar har format mig till den jag är och tar sig uttryck i min konst. Jag brinner för att vägleda och att väcka något hos andra, genom konsten och genom workshops av olika slag. Välkommen att upptäcka du med.

Karin idag

Jag bor i det lilla kustsamhället Åsa i Halland, mellan Kungsbacka och Varberg. Närheten till Göteborg gör att jag kan hitta den urbana inspirationen men jag tar oxå gärna en utflykt till Stockholm och andra större städer för att känna pulsen. Drar mig sen gärna tillbaka till skogen och naturen där jag hämtar mycket kraft, gärna tillsammans med min Lagotto Enzo. Jag är grafisk formgivare och illustratör och har under de senaste åren tagit på mig olika kreativa uppdrag såsom logos, utformning av broschyrer och annat. När jag from årsskiftet 2022/2023 släpper taget om den schematiska yogan och gör min studio till ateljé kommer jag att fullt ut ägna mig åt skapandet men med avbrott för diverse event där också yogan och återhämtningen kommer få ta plats, gärna i naturen .

Vill du ta kontakt med mig så är du välkommen att titta förbi på Polisvägen 13 i Åsa eller kontakta mig på mobil 070-9993656 eller mail karin@karinbjornsdotter.se

Samarbeten

2021 har jag börjat samarbeta med Nordic Art Wall. Klicka här för att komma till min sida där!

Du hittar mig sedan 2022 även på Artportable. Klicka här för att komma till min sida!

Följ mig på mina sociala medier :Inga poster hittades!

Försök söka istället: