Konstrundan

Konstrundan i Halland 2021

Det är lördag fm och efter två härligt soliga dagar på Konstrundan i halland så ser nu de grå molnen ut att ta över. Men vad gör väl det när besökarna får uppleva konst av många skilda slag och vi konstnärer alla dessa fantastiska möten och samtal om konst och kreativitet. För nog är minns vi mötena minst lika mycket som de fantastiska energiutbytena som sker när en tavla får en ny ägare.
Under torsdagen var här konstant en ringlande skara människor och nog över 100 besökare ( räknade inte för det hanns inte med) men i fredags var här lugnare som brukar vara då vardagen faller in och ca 60 personer tittade förbi. Några tavlor har hamnat hos kommuner och region Halland och några hos privatpersoner vem vet vad helger ger men ser fram emot att möta dig som besökare i min gula oas.

Så ta dig tid att hämta kraft, ta dig en tur och upplev. För visst längtar du som jag efter mötena, samtalen, människorna, upplevelserna? Allt det som ger livet mening. Vi tar hänsyn, håller avstånd och månar om varandra men möts, det är väl ändå det som är viktigast❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *